LLISTAT D'ENTRADES / Les noves tendències del mercat immobiliari

Les noves tendències del mercat immobiliari

El mercat immobiliari aquest 2018 ens ofereix unes novetats que és important tenir en compte.
Per començar sembla que el preu de l'habitatge seguirà pujant, com a mínim, fins a 2020. Dins del sector hi ha cert optimisme i moltes ganes d'invertir, de manera que aquest factor l'hauràs de tenir en compte.
A més, sembla que aquest any en curs serà un any de guanys i, com ja sabem, l'economia en gran manera és una qüestió d'expectatives, i si les expectatives són positives, l'entorn econòmic serà propici i optimista, en l'economia postmoderna tot funciona així.

Compra d'habitatge
Venim pràcticament una dècada molt complicada pel sector immobiliari. Així i tot, en els últims dos anys la compra s'ha reactivat, en gran mesura gràcies a la reobertura del crèdit. També s'han incrementat un altre tipus d'inversions immobiliaries conjuntes i avui comprar un pis ja no és exclusivament cosa d'una parella o d'una sola persona.

Els lloguers
És veritat que el lloguer ha guanyat pes en el mercat immobiliari. En els últims anys ha incrementat la població que viuen de lloguer però malgrat això, la cultura immobiliària segueix sent de propietaris i no sembla que hi hagi canvis significatius, més enllà dels impediments del mercat.

Solucions intel·ligents
Cada vegada és més la població que busca immobles que s'adaptin a un ús més racional dels recursos naturals. En aquest aspecte, la utilització de les noves tecnologies és inqüestionablement un dels motius que en permet controlar l'ús d'una manera més eficient. Es busca, per exemple, una gestió intel·ligent del subministrament per estalviar diners en la factura de finals de mes i poder controlar des d'un dispositiu mòbil els diferents consums i rendiments. Es preveu cada vegada més una integració de les noves tecnologies i l'habitatge, i podem assegurar sense cap mena de dubte, que la Internet de les coses serà el que marcarà la propera època.

Resolem tots els teus dubtes i t’acompanyem en tot el procés.