Còdolgestió
LLISTAT D'ENTRADES / Bons motius per vendre la teva propietat a través d'una immobiliària

Bons motius per vendre la teva propietat a través d'una immobiliària

Vendre un pis o una casa amb èxit vol dir garantir el millor preu per a la teva propietat, trobar un comprador en un temps raonable i evitar errors i sorpreses en els processos, errors que poden comportar pèrdues i frustracions.


Per assolir aquest èxit, és molt aconsellable posar la venda del teu immoble ens mans expertes. Per molts motius:


1. Posar el preu adequat: Un dels factors més importants a l'hora de vendre una propietat és posar-li el preu correcte. Un agent immobiliari t’ajudarà a establir un preu just i competitiu per a la teva propietat, basat en les condicions del mercat i les vendes comparable.


2. Utilitzar fotos i vídeos d'alta qualitat: Una imatge val més que mil paraules, així que cal mostrar la teva propietat de forma professional. Les agències immobiliàries compten amb productors audiovisuals especialitzats que treuran el màxim partit a la teva vivenda.


3. Donar flexibilitat a les visites: Els compradors potencials sovint voldran veure la propietat en moments del dia que no convenen gaire al venedor. Un agent immobiliari agendarà i gestionarà les visites de la forma més còmoda però, a la vegada, eficaç per a tothom.


4. Obrir-se a negociar: La venda d'una propietat sovint implica una certa negociació, per la qual cosa és important comptar amb un bagatge i un saber fer que permeti arribar a acords beneficiosos.


5. Fer un seguiment dels possibles compradors: Després d'una visita, cal assegurar-se de fer un seguiment amb els compradors potencials per a veure si tenen alguna pregunta o inquietud i per a mantenir-los interessats en la seva propietat.


6. Garantir que tot el procés de venda es porti a terme de manera correcta: una bona immobiliària farà un seguiment rigorós, acurat i complet de totes les gestions de compravenda o de lloguer, fins que el procés estigui totalment tancat i d’una manera satisfactòria per a tu.


A Codolgestió ens avalen més de 50 anys d’experiència en aquest tipus de processos, els quals ens han convertit en la immobiliària de referència a Osona.

Resolem tots els teus dubtes i t’acompanyem en tot el procés.