Còdolgestió

Molts m2 d’experiència

T’ajudem a vendre o llogar el teu immoble al millor preu i en el menor temps possible

No és qüestió de sort

Vendre o llogar un immoble al millor preu i en un espai de temps raonable no és qüestió de sort. Requereix conèixer i dominar molt bé tot el procés. Una valoració precisa, una bona estratègia de difusió en els diferents mitjans (xarxes socials, web, portals de les principals firmes del sector...), un acompanyament personalitzat en el seguiment de cada contacte i una resolució experta i efectiva són essencials per a tancar la compravenda o el contracte de lloguer amb èxit.

A Codolgestió farem que cada un d’aquests passos es faci de manera impecable perquè tot el procés acabi satisfactòriament.

Descobreix el nostre sistema.

potencial

El valor del teu immoble

Valorarem el teu immoble amb precisió. T’assessorarem perquè explotis al màxim el seu atractiu. Trobarem allò que el diferenciai farem que destaqui a través d’una sessió fotogràfica professional de la màxima qualitat.

visió

Una promoció a mida

Aproparem el teu habitatge a un ampli públic prèviament segmentat a través de les nostres xarxes socials i de potents campanyes de màrqueting digital. Col·laborem amb les principals firmes del sector i et donarem visió al nostre web i als principals portals immobiliaris.

impacte

La publicitat més eficaç

Tenim presència continuada en premsa local i en ràdio. Exposarem el teu habitatge en els nostres aparadors, provocant un impacte directe i eficaç en aquells que busquen habitatge.

proximitat

Sempre al teu costat

T’informarem en tot moment del punt en el qual està el teu immoble: l’interès que està generant i les visites que ha rebut. Tindrem un contacte regular i proper amb tu.

prestigi

La inversió més encertada

Vendre o llogar el teu immoble al millor preu és la nostra raó de ser. La feina ben feta i més de 40 anys d’experiència fan que avui siguem una de les més immobiliàries de més prestigi d’Osona.

èxit

Ens ocuparem de tot

Farem un seguiment rigorós, acurat i complet de totes les gestions de compravenda o de lloguer, fins que el procés estigui totalment tancat i, com sempre, d’una manera satisfactòria per a tu.

Contacte amb nosaltres


INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable del tractament: CÒDOL GESTIÓ SL.
Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l'Usuari i enviar el butlletí de notícies.
Legitimació del tractament: Interès legítim i consentiment de l'interessat/da.
Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d'obligacions legals.
Destinataris: Prestadors de serveis o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: torello@codolgestio.net
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

Resolem tots els teus dubtes i t’acompanyem en tot el procés.