Còdolgestió
LLISTAT D'ENTRADES / Codolgestió Manlleu s'instal·la a la Plaça!

Codolgestió Manlleu s'instal·la a la Plaça!

Sabíeu que la Plaça Fra Bernardí de Manlleu és una de les places porticades més grans de Catalunya? Aquesta monumental obra noucentista és el màxim exponent del creixement urbà de Manlleu, gràcies a la industrialització iniciada a mitjan segle XIX. L'apropament urbà cap al riu Ter va comportar el desplaçament de l'antic nucli de la població des del Dalt Vila fins al Baix Vila, on a partir del 1893 es va construir la nova Plaça Major, unint el carrer de Sant Jaume amb el del Pont, al voltant de la qual es va estructurar l'eixample.


Tot bon manlleuenc entendrà el gran orgull que ha estat per a Codolgestió instal·lar-se en un espai tan emblemàtic com aquest.


Però no només ha canviat el marc extern de l'oficina, sinó que interiorment també s'ha dut a terme una reestructuració que afecta positivament en la manera de treballar: abans tot estava compartimentat mentre que ara, en la nova actualització, hem optat per un espai obert i diàfan en el qual el contacte entre companys és molt més directe.


Us esperem a tots a la nova oficina!

Resolem tots els teus dubtes i t’acompanyem en tot el procés.