Còdolgestió
LLISTAT D'ENTRADES / Consells per a la compra de propietats comercials

Consells per a la compra de propietats comercials

Solem parlar de la casa dels teus somnis, però els somnis també estan fets d'altres projectes vitals, com, per exemple, convertir la teva passió el teu mode de vida. I, sovint, aquesta passió necessita d'un espai per a dur-se a terme… Però l'adquisició de béns comercials no només et brinda aquest espai físic que necessites, sinó que també és una inversió sòlida a llarg termini. No obstant això, abans de signar qualsevol contracte, és crucial tenir en compte alguns factors importants. Aquí tens cinc consells clau per a guiar-te en el procés:  1. Defineix les teves necessitats comercials: Abans de començar la teva cerca de propietats comercials, és fonamental comprendre les teves necessitats comercials específiques. Quin tipus de negoci tens? Quant espai necessites? Quina ubicació seria ideal per als teus clients i empleats? Tenir clars aquests criteris t'ajudarà a enfocar la teva cerca i trobar la propietat perfecta.

  2. Treballa amb un agent immobiliari especialitzat en comerços: La compra de propietats comercials pot ser complexa i requereix un coneixement especialitzat del mercat. Una agència immobiliària que tingui experiència en transaccions comercials i que pugui guiar-te a través del procés és essencial. La seva experiència i xarxa de contactes poden ser inavaluables.

  3. Considera el potencial de creixement: En avaluar una propietat comercial, no sols pensis en les teves necessitats actuals, sinó també en el potencial de creixement futur del teu negoci. Els somnis es compleixen i anticipar el teu èxit a llarg termini t'ajudarà a prendre una decisió més informada!

  4. Realitza una deguda diligència exhaustiva: Abans de comprometre't amb la compra d'una propietat comercial, assegura't de realitzar una deguda diligència exhaustiva. Això inclou inspeccionar l'estat de l'edifici, revisar els documents legals i financers pertinents, i obtenir assessorament legal i financer si és necessari. És un treball costós i meticulós, per això és millor confiar-lo a una agència de confiança.

  5. Negocia els termes del contracte: Una vegada que hagis trobat la propietat comercial ideal, arriba el moment de negociar els termes del contracte de compra. Des del preu de compra fins a les condicions de finançament i els terminis de tancament, cada detall compta. Una vegada més, el suport de professionals t'ajudarà a obtenir els termes més favorables possibles per al teu negoci.


A Codolgestió som aquí per a ajudar-te en cada pas del procés de compra de propietats comercials. El nostre equip d'experts està compromès a brindar-te el millor servei i assessorament perquè puguis prendre decisions informades i aconseguir els teus objectius. Contacta'ns!

Resolem tots els teus dubtes i t’acompanyem en tot el procés.