Còdolgestió
LLISTAT D'ENTRADES / Decorar inspirant-nos en la natura

Decorar inspirant-nos en la natura

L'estil industrial, el bohemi, el minimalista, l'inspirat en l'Art Déco… Les modes quant a dissenys d'interior són tan passatgeres com les de les passarel·les, però, com en elles, hi ha excepcions. L'estil nòrdic, per exemple, va arribar fa ja unes dècades per a quedar-se (seria com l'equivalent als "jeans"), i l'estil rústic sempre impera en una certa mena d'habitatge i ubicació.


Aquests estils imperibles tenen una cosa en comú: la naturalesa com a font principal d'inspiració. Hi ha quelcom tan serè i harmònic en ella que fa que ens sentim sempre en el lloc adequat. Per això, independentment de l'estil que volgueu triar, tenir en compte aquests consells us ajudarà a aconseguir una llar en el qual us sentiu a gust.  1. Els colors de la natura: Opteu per tons suaus i terrosos com verds suaus, blaus marins, tons terra i blancs càlids. Aquests colors evoquen paisatges naturals, i podeu fer-los sevir tant en les parets, com en els mobles i accessoris. Creareu un ambient amable i relaxant.

  2. Materials naturals: La fusta, la pedra, el bambú i el vímet són excel·lents opcions. Pots fer-los servir en terres, mobles i decoració de parets: aportaran calidesa i autenticitat al vostre espai.

  3. Plantes i flors: Les plantes de fulles verdes exuberants o les flors acolorides són, més que decoració, pura alegria. No sols aportaran bellesa, sinó que també milloraran la qualitat de l'aire i crearan una atmosfera fresca a la vostra llar.

  4. Textures orgàniques: Incorporeu teixits com el lli, el cotó i la llana en coixins, cortines i catifes. Aquestes textures suaus i orgàniques aportaran comoditat i elegància a l'espai.

  5. Art Inspirat en la naturalesa: Consideraeu la possibilitat de decorar les parets amb art que celebri la bellesa de la naturalesa: si aquesta està el centre de tants estils pictòrics clàssics, serà per un alguna bona raó.


Ara ja sabeu com convertir la vostra llar en un refugi natural.

Resolem tots els teus dubtes i t’acompanyem en tot el procés.