Còdolgestió
LLISTAT D'ENTRADES / Decorar un pis de lloguer amb una inversió petita

Decorar un pis de lloguer amb una inversió petita

Per decorar un pis i deixar-lo bonic no fa falta gastar tant com creiem. Si estrenes un habitatgde de lloguer, segurament això és el que més necessites ara. I estem disposats a ajudar-te! Avui et proposem una selecció de trucs i d’idees pràctiques per aconseguir una decoració de deu, encara que sigui low cost. Anem per feina?


 



  1. Plantes i flors


Les plantes i les flors sempre són un recurs poderosíssim per a donar vida i alegria a qualsevol habitatge. A més, en podem tribar de gens cares. Hi ha plantes súper resistents, com el potus o la sansevieira. Però, si fas part dels que maten el cactus, també pots optar per les plantes artificials o preservades: avui pots trobar flors decoratives fetes amb materials de qualitat.



 



  1. Mobiliari reciclat


Decapar els mobles, escatar-los, vernissar-los o pintar-los amb productes especials és una activitat útil i reconfortant. Substituir els antics tiradors per uns altres de nous o triar papers pintats per a calaixos o portes d'armaris són accions que, amb molt pocs diners, aporten uns resultats espectaculars. I sense gastar un cèntim en mobles nous!


 



  1. Garlandes de llum


La il.luminació és fonamental en un habitatge. Sabies que hi ha maneres molt econòmiques de decorar amb llums? Les garlandes de llums LED a penes gasten i poden afegir un toc molt especial a cada racó de l'habitatge.




  1. Làmines i altres objectes decoratius


Les làmines decoratives són una solució estupenda per a aquells que volen decorar la seva casa amb art: amb una mínima inversió poden portar al seu saló, estudi o dormitori les obres més cèlebres de la història de l'art. També pots penjar cartells de pel·lícules o de concerts.



  1. El poder dels teixits


Els teixits tenen magnífics súper poders. En realitat, per a donar-li un aire nou a un saló n'hi ha prou amb canviar les fundes dels coixins. És una bona manera d'aportar un toc de color a l'espai. Pots combinar-lo amb una catifa o unes cortines. I el mateix pots continuar fent en la resta d'estades. Un cobertor bonic i uns coixins en el dormitori poden donar-li un gir de 180 graus a l'habitatge. I no fa falta que siguin molt cars.



 

Resolem tots els teus dubtes i t’acompanyem en tot el procés.