Còdolgestió
LLISTAT D'ENTRADES / Idees creatives per a renovar el teu bany i afegir valor a la teva llar

Idees creatives per a renovar el teu bany i afegir valor a la teva llar

Encara que comprem una casa seminova llesta per a entrar a viure, sovint ens ve de gust fer reformes en el bany, perquè és una zona en la qual l'estructura té més pes que la decoració i és difícil fer-la nostra. Si és el vostre cas o, simplement, us ve de gust donar un aire nou al vostre bany, heus aquí alguns consells per a transformar-lo en un espai superagradable alhora que agregueu valor a l'habitatge.


Juga amb les rajoles: Les rajoles són una excel·lent manera d'agregar color i textura al teu bany. Considera els patrons originals o els colors cridaners per a si vols donar-los personalitat. Tingues en compte que els mosaics a la dutxa o darrere del rentamans poden crear un punt focal impressionant.


Il·luminació ambient: Opta per llums LED encastades en el sostre per a una il·luminació suau i uniforme, i considera agregar llums de tocador per a l'àrea del mirall. No és habitual, però un llum de peu pot agregar un toc de calidesa i estil.


Mobles funcionals: Pensa bé en el que necessites. Un moble de bany amb emmagatzematge incorporat pot ajudar a mantenir l'espai organitzat i lliure de desordre, mentre que un rentamans de disseny pot ser el centre d'atenció de l’espai.


Tocs naturals: Incorporar elements naturals en el disseny del teu bany pot crear una sensació de serenitat i tranquil·litat. Plantes, accessoris de fusta o fins i tot una paret de pedra són boníssimes opcions.


Petits grans detalls: Els accessoris d'alta qualitat, com a aixetes i poms de portes elegants, tovallolers cromats o miralls decoratius, sempre agreguen un toc de luxe i sofisticació al teu bany.


Renovació ecològica: Si estàs preocupat pel medi ambient, considera opcions de renovació ecològiques per al teu bany. Instal·lar accessoris de baix flux, com a aixetes i capçals de dutxa, pot ajudar-te a estalviar aigua i energia a llarg termini. 


Amb aquestes idees creatives, pots transformar el teu bany en un espai funcional, elegant i relaxant. Però no dubtis a deixar volar la teva imaginació i anar molt més allà!

Resolem tots els teus dubtes i t’acompanyem en tot el procés.