Còdolgestió
LLISTAT D'ENTRADES / Idees per a una decoració de Nadal feta a mà

Idees per a una decoració de Nadal feta a mà

Ja tenim el Nadal a la cantonada i això vol dir que ha arribat el moment d'omplir la nostra casa d'alegria amb les decoracions més boniques. Les podeu comprar, però creieu-nos: fer-les vosaltres mateixos farà que guanyin en valor i autenticitat i, a més, passareu una estona d'allò més distreta en família.


Aquí us deixem unes idees senzilles però molt cridaneres.


Corona de Nadal


La corona és la benvinguda, la primera decoració amb la qual es trobaran els vostres convidats. Què millor que fer-la vosaltres mateixos! Només necessitareu un cèrcol de filferro, fil o corda i fulles seques o petits objectes decoratius de la vostra elecció.  Barrejar elements naturals com  farigola i eucaliptus amb altres artificials, com les baies  (li donaran el toc de vermell que tant ens agrada) és ben original. Ah, i no oblideu el cascavell!


Font: El muebleArbres de Nadal d'argila


Aquests arbrets es realitzen amb argila blanca i són tan simples com ideals. Donaran una nota d’alegria a qualsevol racó de la casa i combinen amb tot. L'argila blanca és autosecant, no necessita forn, només tres o quatre dies de paciència perquè endureixi bé. Recordeu que abans haureu de guardar els taps de vi!


Font: 79ideas.orgDecoració de taula amb pinyes


Les pinyes pintades són un clàssic, però sovint tendim al daurat o al platejat, quan el blanc és súper elegant. Combina-les amb espelmes blanques i veuràs quina meravella per a un centre de taula. També tens l'opció de ficar-les en un pot de vidre amb algunes llumetes. Amb un decorat així, el sopar tindrà encara millor gust!


Font: forodecoracion.facilisimo.comEstrelles de fusta i llums


La combinació de fusta i llums SEMPRE és un encert. Així que deixeu volar la vostra imaginació. Una estrella és d'allò més senzill i atractiu, perquè tots els seus angles són rectes. Petits arbres de Nadal també són una molt bona opció.


Font: houzz.comUn Rudolph per a crear amb els més petits


Sovint, la idea de fer manualitats amb els més petitons de la casa està idealitzada… Perquè no acabi en desastre o, almenys, avorriment, cal triar una cosa realment accessible a la seva edat. Aquest Rudolph, tan festiu, es pot fer amb una plantilla de fusta o simplement amb goma eva de purpurina.


Font: anightowlblog.com


Resolem tots els teus dubtes i t’acompanyem en tot el procés.