Còdolgestió
LLISTAT D'ENTRADES / Les piscines elevades sense obra: la opció més senzilla i sostenible

Les piscines elevades sense obra: la opció més senzilla i sostenible

Arriba l'estiu, tenim ganes de piscina i, per a què negar-ho, sempre ha estat el nostre somni tenir-ne una a casa. Però les obres que comporta la instal.lació i les èpoques de sequera no ens ho posen gens fàcil. La bona notícia és que existeixen piscines elevades sense obra més accessibles en tots els sentits.


Però… és una opció sostenible? Coneixes quins requisits de seguretat han de respectar? Saps en quins llocs és més fàcil o adequat instal·lar-les? Es poden instal·lar en una terrassa? En aquest article us resoldrem totes aquestes qüestions!


Com són les piscines elevades sense obra?


Les piscines elevades són l'opció més emprada en terrasses, jardins i altres espais en els quals no és possible realitzar cap perforació, ja sigui per qüestions tècniques o perquè no estem en disposició de realitzar una obra. Solen ser de materials prefabricats, però també de fusta o peces de pedra.


Quins requisits de seguretat han de complir les piscines elevades sense obra?


Perquè la piscina pugui instal·lar-se en condicions, serà imprescindible preparar bé el terreny o espai en el qual anirà la piscina, així com els conductes i instal·lacions precises. Si opteu per una terrassa, abans d'instal·lar-la serà imprescindible que consulteu a un arquitecte tècnic que realitzi els càlculs pertinents.


On és millor instal·lar una piscina elevada sense obra?


Un jardí o un pati solen poder suportar perfectament el pes d'una piscina, per gran que sigui. Així i tot, heu de tenir en compte que cada metre cúbic d'aigua equival a 1.000 quilos, és a dir, una tona. Això significa que una piscina, per petita que sigui, quan està plena pot pesar molt.


Quant temps es triga a instal·lar una piscina elevada sense obra?


El temps mig d'instal·lació d'una piscina elevada sense obra és de tres dies, aproximadament. No obstant això, és clar que els terminis poden variar segons les indicacions que et realitzi el fabricant.


Com veieu, les piscines elevades sense obra són una opció estupenda. Però, com a últim consell i més important, sempre han de comptar amb un bon sistema de depuració que us permeti continuar utilitzant la mateixa aigua per a fer un ús raonable i sostenible d'aquesta.


Gaudiu de l'estiu!

Resolem tots els teus dubtes i t’acompanyem en tot el procés.