Còdolgestió
LLISTAT D'ENTRADES / Reformar la cuina amb bon gust i seny

Reformar la cuina amb bon gust i seny

Per Nadal passem molt de temps compartint la taula amb familia i amics, però hi ha un lloc en en el qual passem encara més estona: la cuina. La cuina és aquest espai comú en el qual la practicitat i eficiència s'han de sumar a l'equació de la comoditat i l'estètica. Per això, a l'hora de remodelar-la, val la pena tenir en compte uns certs factors que faran que, ja que hem de passar tant de temps en ella, ho fem amb gust.


Aquí et deixem alguns consells que et serán útils a l’hora de reformar-la o redecorar:


 


1. Planificació detallada:


Defineix els teus objectius, estableix un pressupost realista i consulta amb professionals per a obtenir orientació. La planificació minuciosa t'ajudarà a evitar sorpreses desagradables i a garantir que el resultat final sigui exactament el que desitges.


2. Colors atemporals i materials duradors


Com les tendències de disseny canvien amb el temps, és millor optar per tons neutres i clars que, a més d'aportar llum, proporcionin una base versàtil per a futures actualitzacions. Respecte als materials, tria aquells que millor resisteixin al desgast diari.


3. Disseny de cuina oberta


La tendència de cuines obertes continua sent popular, ja que crea un espai més lluminós i sociable. Considera derrocar parets no estructurals per a connectar la cuina amb la sala d'estar o el menjador.


4. Pensa en l'emmagatzematge


Armaris extraïbles, prestatges lliscants i organitzadors de calaixos maximitzen l'espai disponible i faciliten l'accés als utensilis i productes. A més, considera la inclusió de rebostos encastats per a mantenir la cuina organitzada i ordenada.


5. Tecnologia eficient


Integrar electrodomèstics intel·ligents i sistemes d'automatització pot millorar l'eficiència i la comoditat. A més, són una aposta de futur, en ser més sostenibles i reduir el consum d'energia en la llar.


6. Il·luminació estratègica


Una il·luminació adequada pot transformar per complet l'aspecte d'una cuina. Combina il·luminació encastada amb llums penjants sobre l'illa o la taula del menjador. Les llueixes LED són una opció eficient i versàtil que pot adaptar-se a diferents ambients i estils.


7. El teu toc personal


Agregar el teu toc personal és importantíssim per a sentir-te bé. I aquí no hi ha regles a considerar: llibertat creativa!


 


Recorda que personalitzar la teva casa és la manera de fer-la una llar.

Resolem tots els teus dubtes i t’acompanyem en tot el procés.