Còdolgestió
LLISTAT D'ENTRADES / Treballar des de casa: com dissenyar la teva oficina a la teva pròpia llar

Treballar des de casa: com dissenyar la teva oficina a la teva pròpia llar

El COVID va canviar molts dels nostres hàbits, tant a nivell individual (el mode de rentar-nos les mans o l'ús de mascareta quan estem enconstipats) com social: el teletreball ha passat a ser una pràctica comuna en molts àmbits laborals. Si ets dels que treballen des de casa, encara que sigui de manera ocasional, aquest post t'interessa. Heus aquí uns consells que t'ajudaran a maximitzar la teva productivitat i comoditat mentre treballes des de casa, gràcies a un espai ben dissenyat i organitzat.  1. Ubicació estratègica:


Tria acuradament el lloc on situaràs el teu espai de treball. Idealment, hauria de ser en una habitació tranquil·la i amb suficient llum natural. Evita àrees amb molt de trànsit o distraccions constants.  1. Ergonomia:


Inverteix en un escriptori i una cadira ergonòmics que et permetin mantenir una postura correcta i còmoda durant llargues hores de treball. Assegura't que la teva pantalla estigui a l'altura dels ulls i que els teus braços estiguin en angle recte al teclat.  1. Il·luminació adequada:


La il·luminació és clau per a reduir la fatiga ocular i mantenir la concentració. Situa el teu escriptori prop d'una finestra per a aprofitar la llum natural i complementa amb un llum d'escriptori ajustable per a les hores de poca llum.  1. Separació física i mental:


Si és possible, crea una separació física entre la teva àrea de treball i la resta de la casa per a establir límits clars entre la teva vida laboral i personal. Això pot ser especialment útil si comparteixes la teva llar amb altres persones.  1. Personalització i confort:


Afegeix elements decoratius i personals que t'inspirin i et motivin durant la teva jornada laboral. Una planta, quadres inspiradors o la teva música favorita de fons poden ajudar-te a crear un ambient acollidor i estimulant.


 


Seguint aquests consells, podràs dissenyar un espai de treball a casa que et permeti ser eficient, productiu i còmode mentre treballes a distància.

Resolem tots els teus dubtes i t’acompanyem en tot el procés.